Bucuresti, bd.Magheru ( Scala )

Telefon: 0722 94 14 84
E-Mail: ramona_covrig@yahoo.com

www.psihoconsult.ro
www.ramonacovrig.ro


Copyright 2005 ARIStide. All Rights reserved
Locul de munca este un mediul in care adeseori oamenii  petrec la serviciu mai mult timp decat petrec impreuna in cuplu acasa, de multe ori timpul petrecut acasa nu este unul de calitate astfel ca in multe situatii locul de munca devine refugiu pentru confortul psihologic sau fizic si de ce nu, pentru derapaje in afara relatiei. Se poate intampla ca mediul profesional sa devina locul unde persoanele angajate intr-o relatie de cuplu pot descoperi ca nu se potrivesc cu partenerul/partenera, ca scopurile care au fost asemanatoare la inceputul relatiei de cuplu, s-au schimbat pe parcursul vietii. De multe ori aceste descoperiri duc la divort. Cei doi stiu ce ceva se intampla, si poate din inertie nu fac nimic sau nu cer ajutorul asa ca urmatorul pas dupa descoperirea nepotrivirii poate fi cautarea unui partener de iubire/bun ascultator, eventual dintr-un mediu mai cunoscut cum este locul de munca.

O relatie in care te simti conectat, capabil, competent, incurajat si si simti ca contezi este o relatie pusa la adapost de divort sau de infidelitate.
Acestea nu sunt cuvinte ci sunt principii pe baza carora isi poate cladi si recladi relatia. As adauga la aceasta lista si o usoara teama de consecintele infidelitatii . Poate ca tocmai aici este nucleul nevralgic al relatiilor de cuplu actuale.

Nu managerii de firma sau colegii de serviciu trebuie sa se ingrijeasca de relatia de cuplu ci PARTENERII de cuplu. RELATIA DE CUPLU ESTE CA UN VALS, NU SE POATE DANSA DECAT IN DOI SI CU ACORDUL SI COOPERAREA AMBILOR.  Deraparea unuia dintre parteneri in afara cuplului inseamna dezechilibrarea balantei si deci ruperea ei.
Este posibil ca mediul profesional sau colegii de munca sa distruga o relatie de cuplu?Raspunsul este NU ! Partenerii de cuplu decid sa-si distruga relatia de cuplu. De fapt conflictul a doua stiluri de viata ruineaza viata de cuplu. Cand intram intr-o relatie de cuplu ca si atunci cand iesim din ea ne comportam in conformitate cu scopurile noastre. La locul de munca ca si in afara lui ne simtim atrasi atunci cand intalnim pe cineva care sa ne ofere prin personalitatea si prin intentiile sale oportunitatea de a ne indeplini scopurile.
Codul etic al cuplului
Ca o relatie de cuplu sa dureze
Conflictul in relatia de cuplu
Incurajarea in cuplu
Infidelitatea si stima de sine
Relatii de munca
Ce sa nu-i spui partenerului !
De ce femeile aleg parteneri mai tineri ?
Divortul - pierderea universului personal
Ma iubeste sau nu ma iubeste ?!
Abuzul sexual
Anorgasmie si ejaculare precoce
Soacre si nurori
Mituri despre intimitate
Comportamentul sexual compulsiv
Home 00

    Psihoterapie de cuplu 01

Imbogatirea relatiei de cuplu 02

Consiliere (pre)maritala 03


Carti de lecturat 04

Workshopuri 05

{Articole}
Cabinet de Psihoterapie de Cuplu
Ramona Covrig
PSIHOTERAPEUT
UltraIT.ro